Deilige pupper norske sexy jenter

deilige pupper norske sexy jenter

Jenter må vite at det ikke er størrelsen det kommer an på! Dårlig selvtillit er usexy, uansett kropp. Prate mens man holder på. Det beste sexminnet jeg har er da en dame sa « Når hun klarer å tenke på seg selv, bare nyte, da føler gutten seg flink.

Det er vanskelig å gi noe svar her. Det tar lengre tid enn hva jenter tror. Gutter trenger tid de også. Selv om en jente ser kjempebra ut kan det ta tid hvis det ikke er kjemi. Det kommer rett og slett an på dagsformen.

Ydmykhet er bra, mener Mathias. Jeg hater å ha sex når jeg er skikkelig full. Da jeg var yngre var det gøy med fyllasex, altså når man ble gammel nok til å gå ut på byen. Det var litt sånn «Jøss, nå fikk jeg meg et ligg». Så det ble et selvtillitsboost, man fikk bekreftelse ved å få seg noe.

Nå synes jeg sex er bedre når man har det flere ganger med samme person. Ja, det er ikke så stor forskjell. Orgasmen blir en bonus for gutten, men det er hele pakken som er digg. Orgasmen er ikke høydepunktet, men det er jo vanskelig å stoppe før man har kommet, da.

Den perfekte illusjonen er at man får orgasme samtidig, det er drømmen. Og sekundene rett etter man har kommet sier alt. Da er det enten eller, enten er du veldig fornøyd eller så føles det veldig feil. Det handler mye om oppbyggingen. Hvis jenta tar kontrollen og setter grensene, litt hard to get , hinter og erter, for så til slutt å la meg slippe til. Da blir orgasmen bra. Er det dårlig under dyna, blir det dårlige samtaler rundt middagsbordet.

Det betyr mye, nesten alt. Kjemi og kommunikasjon er avgjørende i et forhold. Det meste skal stemme, sexlivet er kanskje ikke det viktigste, men hvis det ikke funker så blir mye annet vanskelig etter hvert.

Hvis du ønsker en forbedring eller forandring i sexlivet, ville du tatt det opp med henne? Det er vanskelig å konfrontere det du er misfornøyd med hos kjæresten. Man må trå forsiktig. Jeg hadde blitt veldig glad om kjæresten min eller hun jeg lå med snakket med meg om forbedringer eller ønsker.

Selvsikkerhet er ALT, mener gutta. Odd Børresen sa « Glade jenter er lett å bli forelsket i. Nå man tar steget inn i et forhold er det større sjanse for å få det fint med en dame som har det bra og smiler! Jeg har lyst på jenter som er tøffe i trynet, men blir alltid forelsket i hun som bryr seg om familie og ekte verdier.

Utseendet er ikke alt lenger, dama du skal ta med hjem til farmor og farfar skal jo klare å ha en fornuftig samtale med dem. En jente som er selvstendig, med litt bein i nesa. Det er altfor lite initiativ hos jenter. Jeg tror jenter blir pangforelsket, dere forventer alt med en gang! Men det tar litt tid med oss gutta.

Et «hei» er kult. Ofte virker jenter skyhøye og overlegne. Kanskje jenta ønsker at hun turte å ta kontakt, men tør ikke, og da tror gutter at hun er overlegen.

Eller at hun prøver å være overlegen. Skulle ønske jenter var friere, jeg skulle ønske flere jenter sa «hei» til meg. At jenter åpner seg, at de ikke er redde for å utlevere seg. Når jenta kommer med gode historier, det er fint. Mange jenter tror at de ikke skal sjekke opp gutter, men det er veldig hyggelig å bli sjekket opp. Hvis dere møter en jente dere er interessert i, er noe av spenningen over etter at dere har hatt sex første gang? Ja, det har skjedd at det har gått for raskt.

Jeg vil ikke ha sex med henne før etter opptil femten møter om jeg treffer dama i mitt liv! Har ikke opplevd det, jeg blir mer interessert etter sex. Jeg vil alltid ha litt mer. Nei, det har ikke skjedd meg. Man trenger ikke å gå fort fram, men sex tar ikke bort noe av spenningen.

Hun du har et one night stand med kan absolutt bli kona di. Tiltaksløs under vorspiel er ikke bra. Oppvarming er bra, en konsert blir bra etter oppvarmingsbandet. Skulle ønske jenter var friere, jeg skulle ønske flere jenter sa «hei» til meg, sier Henrik. Hvis man bare ligger der. Sex er en opplevelse, og hvis jenter byr på seg selv blir opplevelsen bra.

Det er kjipt hvis jenta ikke klarer å leve seg inn i sexen. Ja, jenter skulle bare visst hvor sexy de er. Alle jenter med alle utgangspunkt kan være sexy.

Fremhev dine gode sider, ikke forvent, ta initiativ til å gjøre noe gøy. Ja da må de være skikkelig flate altså. Jeg har ingenting i mot bittesmå pupper.

Synes bare det er søtt. Blir tent på alt uansett jeg, utenom falskhet. Hvorfor trur dere at jenter i dag er stort sett alt annet en naturlig? Hvor trur dere jenter lærer at sminke er bedre en "naturlig skjønnhet"? Hvem jenter er mest populære på skolen? Hvem jenter er det som får mest oppmerksomhet i media og mest klikk?

Jo, Hu deilige med de store puppene som også bruker en god del sminke, ikke nødvendigvis for mye men hun vet hvor og hvordan det skal brukes. Jo de med hu deilige dama som frontbilde, Hvem youtube videoer er det som har mange views?

Jo den videon med hu russike "læreren" med de store puppene og hun som spiller gitar med sinsyke utrigninger. Hvem rosabloggere ligger i topplistene? Fotballfruer og alt annen ræl med silikon og alt for mye sminke. Er det ikke det vi alle sier? Vi vil ha en naturlig jente? Hvorfor er det da slik at alle jenter nå om dagen fikser på histen og pisten?

Sminker og maler for og bli fin? Jo det er sånn de får oppmerksomheten. Fordi nettopp oss menn gir ikke oppmerksomhet til en jente om vi ikke syntes de er attraktive, vi kan ikke se hennes personlighet på avstand. Jenter lærer av det de ser rundt seg, som vi menn gjør. De ser at pene jenter med "Noget atåt" får oppmerksomhet og vil derfor gjøre akkurat det samme selv.

Vi har oss selv og skylde. Sånn er verden, sånn er vi. Jeg synes ikke silikonpupper er turn off. Dessuten så er det ofte en fysisk og psykologisk grunn til at mange kvinner tar silikon. En kvinne som er selvsikker og komfortabel med kroppen sin. Med eller uten silikon er den ultimate turn on for min del Beklager at jeg ikke måler opp til din grammatiske standard.

Jeg bryr meg fint lite om det så lenge budskapet kommer frem. Det kunne nok kommet frem bedre og mer seriøst men det skipet seilet da jeg begynte min kommentar med " HahahahaHahahahaHahahahaHahahahaHahahahaHahahahaHahahaha". Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.

Silikonpupper er så turn off! Startet av Sæd-is , 3. Side 1 av 2 1 2 Neste. Så synd det er på deg da. Det handler ikke om deg. Fear and Loathing in Manila. Er det gjort riktig, er det ikke noe galt med det. Corsair K65 og Logitech G Skjerm: They say what goes up must come down, but i aint reached my cruising altitude!.

Logitech G Snow Edition. Det var forferdelig å lese. Lær deg når du skal bruke "hvem". Svar på siterte innlegg       Tøm.

...

Sextreff oslo massasje eskorte oslo

Opp Rapporter 8 Skurupu Skurupu Bruker. Det kan gjøres på en bra måte. De trenger heller ikke være harde, alt kommer ann på innlegget. Vestlige kvinner velger ofte alt for harde innlegg, da de er opptatt av at ting skal være så stramt og fast, både brystene og kroppen generelt. Det er jeg enig i at er kjempestygt. Dette innlegget har blitt redigert av Gouldfan: Opp Rapporter 12 Gouldfan Gouldfan Bruker.

Ja til naturlig Whisky, ja til naturlig øl, ja til naturlig mat JA til naturlige kvinnfolk Er de helt flate så har ikke jeg noen innvendinger på at de tar silikon, men alt med måte. Er du liten og nett så ser det helt latterlig ut når de drar det for langt. Puppene bør passe til resten av kroppen.

Corsair K65 og Logitech G Ja da må de være skikkelig flate altså. Jeg har ingenting i mot bittesmå pupper. Synes bare det er søtt. Blir tent på alt uansett jeg, utenom falskhet.

Hvorfor trur dere at jenter i dag er stort sett alt annet en naturlig? Hvor trur dere jenter lærer at sminke er bedre en "naturlig skjønnhet"? Hvem jenter er mest populære på skolen?

Hvem jenter er det som får mest oppmerksomhet i media og mest klikk? Jo, Hu deilige med de store puppene som også bruker en god del sminke, ikke nødvendigvis for mye men hun vet hvor og hvordan det skal brukes. Jo de med hu deilige dama som frontbilde, Hvem youtube videoer er det som har mange views? Jo den videon med hu russike "læreren" med de store puppene og hun som spiller gitar med sinsyke utrigninger.

Hvem rosabloggere ligger i topplistene? Fotballfruer og alt annen ræl med silikon og alt for mye sminke. Er det ikke det vi alle sier? Vi vil ha en naturlig jente? Hvorfor er det da slik at alle jenter nå om dagen fikser på histen og pisten? Sminker og maler for og bli fin? Jo det er sånn de får oppmerksomheten. Fordi nettopp oss menn gir ikke oppmerksomhet til en jente om vi ikke syntes de er attraktive, vi kan ikke se hennes personlighet på avstand.

Jenter lærer av det de ser rundt seg, som vi menn gjør. De ser at pene jenter med "Noget atåt" får oppmerksomhet og vil derfor gjøre akkurat det samme selv. Vi har oss selv og skylde. Sånn er verden, sånn er vi. Jeg synes ikke silikonpupper er turn off. Dessuten så er det ofte en fysisk og psykologisk grunn til at mange kvinner tar silikon. En kvinne som er selvsikker og komfortabel med kroppen sin.

Med eller uten silikon er den ultimate turn on for min del Beklager at jeg ikke måler opp til din grammatiske standard. Jeg bryr meg fint lite om det så lenge budskapet kommer frem. Det kunne nok kommet frem bedre og mer seriøst men det skipet seilet da jeg begynte min kommentar med " HahahahaHahahahaHahahahaHahahahaHahahahaHahahahaHahahaha". Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg.

Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Når du kommer til det stadiet at du blir kjæreste med noen, så har en fått såpass respekt for vedkommende at antall tidligere sexpartnere blir irrelevant.

Nei, det er absolutt ikke avgjørende hvor mange sexpartnere den du dater har hatt. Det er ikke en god «førstesamtale», heller ikke noe å ta opp i starten av et forhold. Det gjelder begge veier, men det er greit å ta den samtalen etter hvert.

Det er uansett lett å finne ut om hun har ligget med mange, eller hvem hun har ligget med. På grunn av sosiale medier så ser man hvem man er venner med og sånn, og da klarer man å få et slags inntrykk eller legge sammen to og to. Jeg synes ikke at det er noe vits i å spørre om det. Man må skille mellom det som er nå og det som var da. Jeg ser ikke svart hvitt på det. Det kommer an på jenta, det kan være spennende og sexy om hun hatt mange sexpartnere. Det spørs på jenta, rett og slett!

Jenter er mer opptatt av hvor mange de har hatt sex med enn det gutter er, tror jeg. Myten om at gutter liksom kan ligge med hvem de vil henger jo igjen Jeg ville formet svaret etter hvem som spurte, jeg har kun sagt det tallet til de nærmeste kompisene mine. Jeg svarer ikke sant når damer spør, mine topp fem nærmeste vet det, men ingen andre. Kanskje man har hatt sex med en man ikke vil fortelle om, moren til en kompis for eksempel. Jeg tror heller ikke en kompis av meg ville turt å si at han hadde kjøpt sex eller ligget med bestevennens dame.

Jeg er veldig komfortabel, men har kanskje ikke lys på første gangen. Det går veldig bra i dusjen med gutta, liksom. Det er ikke alltid jeg er komfortabel med alle damer, det kommer an på om dama fortjener å se meg naken.

Noen damer viser hud og er modige, og da er det lettere for meg å sprade! Mathias og jeg har gått i klasse sammen og har kjent hverandre lenge, så vi kan være nakne sammen uten problemer. Men hvis kjæresten er sjenert, så smitter det over på meg. Det må være trygghet i bunnen, og det kommer gjerne med alder og erfaring. Man ser jo an jenta man skal være naken med. Man gir og tar. Jeg vil jo gjerne at hun skal være trygg, og da må man vise at man selv er trygg, for man påvirker hverandre.

Ja, når jenta er trygg med sin nakenhet er det lettere å være naken selv. Det er dessverre få jenter som er selvsikre nakne. Jenter må vite at det ikke er størrelsen det kommer an på! Dårlig selvtillit er usexy, uansett kropp. Prate mens man holder på.

Det beste sexminnet jeg har er da en dame sa « Når hun klarer å tenke på seg selv, bare nyte, da føler gutten seg flink. Det er vanskelig å gi noe svar her. Det tar lengre tid enn hva jenter tror. Gutter trenger tid de også. Selv om en jente ser kjempebra ut kan det ta tid hvis det ikke er kjemi. Det kommer rett og slett an på dagsformen. Ydmykhet er bra, mener Mathias.

Jeg hater å ha sex når jeg er skikkelig full. Da jeg var yngre var det gøy med fyllasex, altså når man ble gammel nok til å gå ut på byen.

Det var litt sånn «Jøss, nå fikk jeg meg et ligg». Så det ble et selvtillitsboost, man fikk bekreftelse ved å få seg noe. Nå synes jeg sex er bedre når man har det flere ganger med samme person. Ja, det er ikke så stor forskjell. Orgasmen blir en bonus for gutten, men det er hele pakken som er digg. Orgasmen er ikke høydepunktet, men det er jo vanskelig å stoppe før man har kommet, da.

Den perfekte illusjonen er at man får orgasme samtidig, det er drømmen. Og sekundene rett etter man har kommet sier alt. Da er det enten eller, enten er du veldig fornøyd eller så føles det veldig feil. Det handler mye om oppbyggingen. Hvis jenta tar kontrollen og setter grensene, litt hard to get , hinter og erter, for så til slutt å la meg slippe til. Da blir orgasmen bra. Er det dårlig under dyna, blir det dårlige samtaler rundt middagsbordet. Det betyr mye, nesten alt.

Kjemi og kommunikasjon er avgjørende i et forhold. Det meste skal stemme, sexlivet er kanskje ikke det viktigste, men hvis det ikke funker så blir mye annet vanskelig etter hvert. Hvis du ønsker en forbedring eller forandring i sexlivet, ville du tatt det opp med henne? Det er vanskelig å konfrontere det du er misfornøyd med hos kjæresten. Man må trå forsiktig. Jeg hadde blitt veldig glad om kjæresten min eller hun jeg lå med snakket med meg om forbedringer eller ønsker.

Selvsikkerhet er ALT, mener gutta. Odd Børresen sa « Glade jenter er lett å bli forelsket i. Nå man tar steget inn i et forhold er det større sjanse for å få det fint med en dame som har det bra og smiler! Jeg har lyst på jenter som er tøffe i trynet, men blir alltid forelsket i hun som bryr seg om familie og ekte verdier. Utseendet er ikke alt lenger, dama du skal ta med hjem til farmor og farfar skal jo klare å ha en fornuftig samtale med dem.deilige pupper norske sexy jenter

Når hun klarer å tenke på seg selv, bare nyte, da føler gutten seg flink. Det er vanskelig å gi noe svar her. Det tar lengre tid enn hva jenter tror. Gutter trenger tid de også. Selv om en jente ser kjempebra ut kan det ta tid hvis det ikke er kjemi. Det kommer rett og slett an på dagsformen. Ydmykhet er bra, mener Mathias. Jeg hater å ha sex når jeg er skikkelig full. Da jeg var yngre var det gøy med fyllasex, altså når man ble gammel nok til å gå ut på byen. Det var litt sånn «Jøss, nå fikk jeg meg et ligg».

Så det ble et selvtillitsboost, man fikk bekreftelse ved å få seg noe. Nå synes jeg sex er bedre når man har det flere ganger med samme person. Ja, det er ikke så stor forskjell.

Orgasmen blir en bonus for gutten, men det er hele pakken som er digg. Orgasmen er ikke høydepunktet, men det er jo vanskelig å stoppe før man har kommet, da. Den perfekte illusjonen er at man får orgasme samtidig, det er drømmen.

Og sekundene rett etter man har kommet sier alt. Da er det enten eller, enten er du veldig fornøyd eller så føles det veldig feil. Det handler mye om oppbyggingen. Hvis jenta tar kontrollen og setter grensene, litt hard to get , hinter og erter, for så til slutt å la meg slippe til. Da blir orgasmen bra. Er det dårlig under dyna, blir det dårlige samtaler rundt middagsbordet. Det betyr mye, nesten alt. Kjemi og kommunikasjon er avgjørende i et forhold.

Det meste skal stemme, sexlivet er kanskje ikke det viktigste, men hvis det ikke funker så blir mye annet vanskelig etter hvert. Hvis du ønsker en forbedring eller forandring i sexlivet, ville du tatt det opp med henne? Det er vanskelig å konfrontere det du er misfornøyd med hos kjæresten. Man må trå forsiktig.

Jeg hadde blitt veldig glad om kjæresten min eller hun jeg lå med snakket med meg om forbedringer eller ønsker. Selvsikkerhet er ALT, mener gutta. Odd Børresen sa « Glade jenter er lett å bli forelsket i. Nå man tar steget inn i et forhold er det større sjanse for å få det fint med en dame som har det bra og smiler! Jeg har lyst på jenter som er tøffe i trynet, men blir alltid forelsket i hun som bryr seg om familie og ekte verdier.

Utseendet er ikke alt lenger, dama du skal ta med hjem til farmor og farfar skal jo klare å ha en fornuftig samtale med dem. En jente som er selvstendig, med litt bein i nesa. Det er altfor lite initiativ hos jenter. Jeg tror jenter blir pangforelsket, dere forventer alt med en gang! Men det tar litt tid med oss gutta. Et «hei» er kult. Ofte virker jenter skyhøye og overlegne.

Kanskje jenta ønsker at hun turte å ta kontakt, men tør ikke, og da tror gutter at hun er overlegen. Eller at hun prøver å være overlegen.

Skulle ønske jenter var friere, jeg skulle ønske flere jenter sa «hei» til meg. At jenter åpner seg, at de ikke er redde for å utlevere seg. Når jenta kommer med gode historier, det er fint. Mange jenter tror at de ikke skal sjekke opp gutter, men det er veldig hyggelig å bli sjekket opp.

Hvis dere møter en jente dere er interessert i, er noe av spenningen over etter at dere har hatt sex første gang? Ja, det har skjedd at det har gått for raskt. Jeg vil ikke ha sex med henne før etter opptil femten møter om jeg treffer dama i mitt liv! Har ikke opplevd det, jeg blir mer interessert etter sex. Jeg vil alltid ha litt mer. Nei, det har ikke skjedd meg. Man trenger ikke å gå fort fram, men sex tar ikke bort noe av spenningen. Hun du har et one night stand med kan absolutt bli kona di.

Tiltaksløs under vorspiel er ikke bra. Oppvarming er bra, en konsert blir bra etter oppvarmingsbandet. Skulle ønske jenter var friere, jeg skulle ønske flere jenter sa «hei» til meg, sier Henrik. Hvis man bare ligger der. Sex er en opplevelse, og hvis jenter byr på seg selv blir opplevelsen bra. Det er kjipt hvis jenta ikke klarer å leve seg inn i sexen. Ja, jenter skulle bare visst hvor sexy de er.

Alle jenter med alle utgangspunkt kan være sexy. Fremhev dine gode sider, ikke forvent, ta initiativ til å gjøre noe gøy. Jeg møter nok av jenter som vil ha sex med en gang, fortell heller en god historie. Jeg klarer ikke å toppe det disse gutta sier. Men det er, i , lov til å være utenfor komfortsonen. Innled til en samtale, vær litt mer frempå og rak i ryggraden. Så slikk saus av fingrene og bestill dobbelt dessert - han kommer til å synes du er grisedeilig!

Ok, du trenger ikke spise sånn. Det er litt over the top og ganske komisk, faktisk. Men det er ingen grunn til å sulte seg. Menn liker damer som spiser. Ikke at vi tror dere er tanketomme nikkedukker. Men når du er i endorfinrus, er det lett å bare bli sittende å stirre euforisk med et fjollete smil. Vi har alle vært der. Men det er helt feil at menn ikke liker motstand.

Greit at mange av dem kan virke både unnvikende og konfliktsky sorry, gutter, men det gjør dere. Men hvis du bare nikker og smiler helt ukritisk til absolutt ALT han sier, vel, da er faren for at han skal synes du er kjedelig overhengende. Du skal ikke gå i strupen på ham etter fem minutter - men du er en mye mer interessant samtalepartner om du kommer med egne synspunkter. Det er selvsagt fristende å prøve å imponere. En klassisk tabbe er for eksempel å vise hvor flink du er til å shotte.

Gutter kan nok synes det er litt kult med jenter som kan drikke dem under bordet, men de synes garantert IKKE det er kult når du griner og spyr og må bæres i seng før midnatt. Det er heller ikke sjarmerende med liksom tilfeldig namedropping på kjendiser i perifert vennekrets "jeg var på samme bursdagsfest som Jenny og Fingern forrige lørdag Der hvor jeg kommer fra altså bunnen av Gudbrandsdalen pleier vi halvt på fleip å si at du ikke må gi gutta komplimneter, for da blir de sinte.

Det er selvsagt ikke sant, men det er ikke helt far fetched heller. Mange gutter blir nemlig forlegne og utilpass av voldomme komplimenter. Så selv om tanken er god, kan det være smart å holde litt igjen på de mest voldsomme hyllestene særlig hvis promillen er på vei opp, og selvinnsikten på vei ned. Altså, bare så det er sagt - dette er ikke tallet, og jenter kan være akkurat så seksuelt aggressive de vil.

Har du lyst til å ta med en fyr hjem, gjør det! Men om du blir for intens før dere rekker å komme dere hjem, er det noen som faktisk blir litt skremt dette vet vi av egen erfaring.

...
Thai massasje tromsø callgirl norge


Opp Rapporter 5 Sæd-is Sæd-is Bruker. Ja er det en god grunn til det og de ser mest mulig normalt ut kan det gå. Men de som tar silikon for at de synes de har for små pupper og så får de svære mugger. De fleste tar jo for de mener de har for små pupper. De små er like deilige som de store. Opp Rapporter 6 uGn uGn Bruker. Er ikke mine pupper. Men jeg mener uansett at det er skikkelig turn off, når jenter er gal etter å ha store, harde, falske pupper.

Dette innlegget har blitt redigert av Sæd-is: Opp Rapporter 8 Skurupu Skurupu Bruker. Det kan gjøres på en bra måte. De trenger heller ikke være harde, alt kommer ann på innlegget. Vestlige kvinner velger ofte alt for harde innlegg, da de er opptatt av at ting skal være så stramt og fast, både brystene og kroppen generelt. Det er jeg enig i at er kjempestygt.

Dette innlegget har blitt redigert av Gouldfan: Opp Rapporter 12 Gouldfan Gouldfan Bruker. Ja til naturlig Whisky, ja til naturlig øl, ja til naturlig mat JA til naturlige kvinnfolk Er de helt flate så har ikke jeg noen innvendinger på at de tar silikon, men alt med måte. Er du liten og nett så ser det helt latterlig ut når de drar det for langt. Puppene bør passe til resten av kroppen. Corsair K65 og Logitech G Ja da må de være skikkelig flate altså. Jeg har ingenting i mot bittesmå pupper.

Synes bare det er søtt. Blir tent på alt uansett jeg, utenom falskhet. Hvorfor trur dere at jenter i dag er stort sett alt annet en naturlig? Hvor trur dere jenter lærer at sminke er bedre en "naturlig skjønnhet"?

Hvem jenter er mest populære på skolen? Hvem jenter er det som får mest oppmerksomhet i media og mest klikk? Jo, Hu deilige med de store puppene som også bruker en god del sminke, ikke nødvendigvis for mye men hun vet hvor og hvordan det skal brukes. Jo de med hu deilige dama som frontbilde, Hvem youtube videoer er det som har mange views? Men nå som jeg er blitt litt eldre så har jeg funnet ut av hva jeg ønsker i en jente, så derfor klarer jeg å skille mellom en god venninne og en med kjærestemateriale.

Henrik 22 er personlig trener, Mathias 22 studerer økonomi, Anders 22 er fotballspiller og Ola 21 er båtbygger og fotograf. Jeg ønsker å vite det etter at vi har vært sammen en stund, jeg vil vite alt!

Det er jo greit å få vite det når man har blitt kjærester, at man kan være ærlig om det. Når du kommer til det stadiet at du blir kjæreste med noen, så har en fått såpass respekt for vedkommende at antall tidligere sexpartnere blir irrelevant. Nei, det er absolutt ikke avgjørende hvor mange sexpartnere den du dater har hatt. Det er ikke en god «førstesamtale», heller ikke noe å ta opp i starten av et forhold.

Det gjelder begge veier, men det er greit å ta den samtalen etter hvert. Det er uansett lett å finne ut om hun har ligget med mange, eller hvem hun har ligget med. På grunn av sosiale medier så ser man hvem man er venner med og sånn, og da klarer man å få et slags inntrykk eller legge sammen to og to.

Jeg synes ikke at det er noe vits i å spørre om det. Man må skille mellom det som er nå og det som var da. Jeg ser ikke svart hvitt på det.

Det kommer an på jenta, det kan være spennende og sexy om hun hatt mange sexpartnere. Det spørs på jenta, rett og slett! Jenter er mer opptatt av hvor mange de har hatt sex med enn det gutter er, tror jeg. Myten om at gutter liksom kan ligge med hvem de vil henger jo igjen Jeg ville formet svaret etter hvem som spurte, jeg har kun sagt det tallet til de nærmeste kompisene mine. Jeg svarer ikke sant når damer spør, mine topp fem nærmeste vet det, men ingen andre.

Kanskje man har hatt sex med en man ikke vil fortelle om, moren til en kompis for eksempel. Jeg tror heller ikke en kompis av meg ville turt å si at han hadde kjøpt sex eller ligget med bestevennens dame. Jeg er veldig komfortabel, men har kanskje ikke lys på første gangen. Det går veldig bra i dusjen med gutta, liksom. Det er ikke alltid jeg er komfortabel med alle damer, det kommer an på om dama fortjener å se meg naken. Noen damer viser hud og er modige, og da er det lettere for meg å sprade!

Mathias og jeg har gått i klasse sammen og har kjent hverandre lenge, så vi kan være nakne sammen uten problemer. Men hvis kjæresten er sjenert, så smitter det over på meg. Det må være trygghet i bunnen, og det kommer gjerne med alder og erfaring. Man ser jo an jenta man skal være naken med. Man gir og tar. Jeg vil jo gjerne at hun skal være trygg, og da må man vise at man selv er trygg, for man påvirker hverandre. Ja, når jenta er trygg med sin nakenhet er det lettere å være naken selv.

Det er dessverre få jenter som er selvsikre nakne. Jenter må vite at det ikke er størrelsen det kommer an på! Dårlig selvtillit er usexy, uansett kropp. Prate mens man holder på. Det beste sexminnet jeg har er da en dame sa « Når hun klarer å tenke på seg selv, bare nyte, da føler gutten seg flink. Det er vanskelig å gi noe svar her.

Det tar lengre tid enn hva jenter tror. Gutter trenger tid de også. Selv om en jente ser kjempebra ut kan det ta tid hvis det ikke er kjemi. Det kommer rett og slett an på dagsformen. Ydmykhet er bra, mener Mathias. Jeg hater å ha sex når jeg er skikkelig full. Du har opplevd det, ikke sant? At noen jenter gjør seg så utrolig søte når de snakker med en mann de finner attraktiv. Av og til går det så langt at de nesten bruker babystemme. Tenk deg dette sagt med tilgjort nusselig babystemme: Vel, den gode nyheten er at gutta liker det ikke de heller.

De synes det er påtatt og usexy, og faktisk ganske creepy. La oss bare få slått fast en ting: Du imponerer ikke gutta ved ikke å spise. Mange menn er nemlig av den oppfatning at jenter som ikke klarer å nyte mat, heller ikke klarer å nyte andre ting Det er helt sant. Så slikk saus av fingrene og bestill dobbelt dessert - han kommer til å synes du er grisedeilig! Ok, du trenger ikke spise sånn. Det er litt over the top og ganske komisk, faktisk.

Men det er ingen grunn til å sulte seg. Menn liker damer som spiser.

deilige pupper norske sexy jenter

Telesex norsk oslo norway escorts


Ikke mennene sin feil, er ihvertfall min mening. Det er gratis og tar kun 1 minutt. Logg inn eller bli medlem nå. Hvorfor skal vi alltid være sexy? Jeg liker å pynte meg, men jeg liker å pynte meg for meg selv. Det betyr at jeg ofte ikke velger antrekk etter hva som fremhever meg som sexy og attraktiv på den mest tradisjonelle måten. Jeg kler meg gjerne etter hvordan jeg føler meg inni meg - og jeg føler sterkt at jeg er så mye mer enn pupper og bein.

Så leser jeg tråd på tråd her inne om silikon og viktigheten av å ha fine pupper. Folk er villige til å legge seg under kniven og i narkose for å få pupper som er "attraktive nok" ut fra en standard som øyensynlig fjerner seg lengre og lengre fra hva som er realistisk. Hvis man ikke er sexy og deilig så er det krise. Personlig synes jeg det er viktig å se velstelt ut - fordi man også kommuniserer med måten man fører seg på - men det er langt mellom å stelle seg hver dag og det å la samfunnets menns?

Er vi ikke mer enn hvor mange menn vi kan tiltrekke oss? Er dette virkelig så viktig for oss som mennesker, eller er det noe vi har vent oss til å tro? Og spar meg for syting om at folk må få ta silikon om de vil det og den standardregla der.

Jada, folk kan stappe alt de vil i kroppene sine for min del, men det betyr jo ikke at vi ikke kan diskutere det i en større sammenheng. Bouncy the Butthead Slayer , 17 Jun Hadde jeg hatt penger hadde jeg operert hver cm på hele kroppen min: D Jeg er pro plastikk: D Jeg viser ikke puppene mine til noen, ikke bruker jeg bikini eller avslørende plagg, er ganske konservativ i tøyet, men jeg har operert puppene fordi: De ble aaaaaaaaltfor store og det ser ganske tacky ut, men men De er finere nå enn det de var.: Jeg sminker meg hver dag, bruker hold in, løshår hver dag og jeg føler meg superfresh, noe som spiller inn på humøret mitt.

Føler jeg meg som en slask så BLIR jeg det. Regan , 17 Jun For mange handler det vel om selvfølelse. At de ikke føler seg attraktive. Tviler på at så mange gjør det for å tiltrekke seg andre, isåfall burde de oppsøke profesjonell hjelp.

Du skriver jo selv at du kler deg etter hvordan du føler deg den dagen. Tenk deg om dagen kommer hvor du ikke føler deg vel i noe som helst. Du gråter hver kveld fordi du bare tenker på puppene dine. Klart, mye av det kunne nok vært løst med psykologhjelp for det er vel neppe særlig hensiktsfult å gå så opp i hvordan kroppen ser ut, særlig de delene man ikke kan noe for.

Jeg forstår din side og jeg kan forstå noen av de som vil ha plastpupper. De som vil se ut som barbie bare for å glede mannen sin har jo et problem. Enten om det er mannen som er psykopat eller at de tror selv de ikke får bedre. Jeg tror at mange har "mistet" evnen til å akseptere at kroppen forandrer seg med tida og med svangerskap. Og løsningen på dette "problemet" er blitt lett tilgjengelig. Jeg er seksuelt lobotomert om dagen. Bryr meg fint lite om å se sexy ut. De små er like deilige som de store.

Opp Rapporter 6 uGn uGn Bruker. Er ikke mine pupper. Men jeg mener uansett at det er skikkelig turn off, når jenter er gal etter å ha store, harde, falske pupper. Dette innlegget har blitt redigert av Sæd-is: Opp Rapporter 8 Skurupu Skurupu Bruker. Det kan gjøres på en bra måte. De trenger heller ikke være harde, alt kommer ann på innlegget. Vestlige kvinner velger ofte alt for harde innlegg, da de er opptatt av at ting skal være så stramt og fast, både brystene og kroppen generelt.

Det er jeg enig i at er kjempestygt. Dette innlegget har blitt redigert av Gouldfan: Opp Rapporter 12 Gouldfan Gouldfan Bruker. Ja til naturlig Whisky, ja til naturlig øl, ja til naturlig mat JA til naturlige kvinnfolk Er de helt flate så har ikke jeg noen innvendinger på at de tar silikon, men alt med måte. Er du liten og nett så ser det helt latterlig ut når de drar det for langt. Puppene bør passe til resten av kroppen. Corsair K65 og Logitech G Ja da må de være skikkelig flate altså.

Jeg har ingenting i mot bittesmå pupper. Synes bare det er søtt. Blir tent på alt uansett jeg, utenom falskhet. Hvorfor trur dere at jenter i dag er stort sett alt annet en naturlig? Hvor trur dere jenter lærer at sminke er bedre en "naturlig skjønnhet"? Hvem jenter er mest populære på skolen? Hvem jenter er det som får mest oppmerksomhet i media og mest klikk? Jo, Hu deilige med de store puppene som også bruker en god del sminke, ikke nødvendigvis for mye men hun vet hvor og hvordan det skal brukes.

Jo de med hu deilige dama som frontbilde, Hvem youtube videoer er det som har mange views? Jo den videon med hu russike "læreren" med de store puppene og hun som spiller gitar med sinsyke utrigninger. Hvem rosabloggere ligger i topplistene?

Fotballfruer og alt annen ræl med silikon og alt for mye sminke. Er det ikke det vi alle sier? Vi har alle vært der. Men det er helt feil at menn ikke liker motstand. Greit at mange av dem kan virke både unnvikende og konfliktsky sorry, gutter, men det gjør dere.

Men hvis du bare nikker og smiler helt ukritisk til absolutt ALT han sier, vel, da er faren for at han skal synes du er kjedelig overhengende. Du skal ikke gå i strupen på ham etter fem minutter - men du er en mye mer interessant samtalepartner om du kommer med egne synspunkter.

Det er selvsagt fristende å prøve å imponere. En klassisk tabbe er for eksempel å vise hvor flink du er til å shotte. Gutter kan nok synes det er litt kult med jenter som kan drikke dem under bordet, men de synes garantert IKKE det er kult når du griner og spyr og må bæres i seng før midnatt. Det er heller ikke sjarmerende med liksom tilfeldig namedropping på kjendiser i perifert vennekrets "jeg var på samme bursdagsfest som Jenny og Fingern forrige lørdag Der hvor jeg kommer fra altså bunnen av Gudbrandsdalen pleier vi halvt på fleip å si at du ikke må gi gutta komplimneter, for da blir de sinte.

Det er selvsagt ikke sant, men det er ikke helt far fetched heller. Mange gutter blir nemlig forlegne og utilpass av voldomme komplimenter. Så selv om tanken er god, kan det være smart å holde litt igjen på de mest voldsomme hyllestene særlig hvis promillen er på vei opp, og selvinnsikten på vei ned. Altså, bare så det er sagt - dette er ikke tallet, og jenter kan være akkurat så seksuelt aggressive de vil. Har du lyst til å ta med en fyr hjem, gjør det!

deilige pupper norske sexy jenter